ulu_bg3

tala fou

I le Aso Tofi, Setema 9, 2021, sa manino lelei le tautoulu ma e leʻi mago le savili.O le matagi malu na fealuaʻi ai fuʻa i luga o auala autu o le falegaosimea a Zhengheng Power ma talotalo atu i le matagi, e pei o patipati i malo asiasi.

Zhengheng Malosifa'afeiloa'ia le aumalaga a malo fa'aaloalogia mai le fa'atonu o le fale gaosi oloa a le GAC Toyota Engine Co., Ltd. i lenei aso fa'apitoa le la.

 

下载

 

 

Ina ua uma ona maua se malamalamaaga muamua oZhengheng Malosi, faʻatasi ma taʻitaʻi sinia o le Kamupani a Zhengheng, o le ulu o le mafutaga faaleaoaoga ma lana aumalaga na asiasi atu i le fale gaosi oloa a le Kamupani a Zhengheng.

 

下载 (1)

IMG_6584

 

Mulimuli ane, na fai mai le pule o le laau mai le pulega i luga ole laiga a le Kamupani a Zhengheng, e mafai ona iloa ai o le fuafuaga o le gaosiga o oloa, faʻasologa o laina gaosiga, gaosiga o gaosiga ma le lelei o le pulega o loʻo i ai uma i se tulaga maopoopo, aemaise lava le puleaina o le gaosiga o le kanban. e atagia ai le aganu'u a le kamupani ma le filosofia pulega O timuga.Ma sa faailoa atu ma le faamaoni le faamoemoe e mafai ona faamalosia le galulue faatasi o kamupani e lua i le lumanai.


Taimi meli: Tes-10-2021

  • Muamua:
  • Sosoo ai: