ulu_bg3

tala fou

Zhengheng Power-Ave oe e malamalama i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia o tulafono faatonutonu ma tulaga faʻavae i luga o le faʻaaogaina o taavale ma le faʻaaogaina o suauʻu e malo eseese, ua tuʻuina atu ni faiga fou mo le faʻaitiitia o le mamafa o le afi ma le faʻaitiitia o feteʻenaʻiga.

Manaoga, o le powertrain e iloa ai manaʻoga fou mo le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le suauu o taavale afi e ala i tekinolosi e pei o le faʻaleleia atili o le taʻavale, faʻaitiitia feteʻenaʻiga, faʻaitiitia le mamafa, ma le faʻaitiitia o le suauu.O le fa'apipi'i fa'apipi'i i luga o le puipui i totonu o le pa'u fa'ato'aga e suitulaga i le fa'agasologa masani o le fa'alava o le u'amea.

I le faʻaaogaina o le plasma spraying process of the cylinder hole wall, o le all-aluminum alloy cylinder block e aunoa ma le cylinder liner e gaosia e iloa ai le mama o le afi, faʻaitiitia le gau o le afi, faʻaleleia le faʻatinoga o le afi, ma faʻaleleia uiga faʻanofoina o le. o le pu ogalaau, lea ua avea ma filifiliga a kamupani tetele taavale mai fafo.

热喷涂 (2)

Atmospheric plasma thermal spraying mataupu faavae

O le fa'au'u fa'alava fa'ato'aga e fa'atūina i se fa'ava'a matala ma fa'ata'ape i luga o le porous pe a uma ona fa'amalo.O nei pu lamolemole ma lapotopoto e faʻaitiitia ai le vaega faʻaalia o le suauu i totonu o le potu faʻafefe ma le mama piston;I le taimi lava e tasi, o le malosi faʻamalosi o le suauʻu suauʻu mama ua faʻaitiitia, ina ia mafai ai e le piston mama ona ulu atu i le tulaga hydrodynamic sili atu le sologa lelei, ma o le faʻalavelave faʻafefe e matua faʻaitiitia ma ofuina, ma faʻaitiitia atili ai le faʻaaogaina o le suauu ma le avanoa e sasa ai- e.

热喷涂缸孔涂层1

热喷涂缸孔涂层

O le fa'apipi'i fa'apitoa e teu ai suau'u i luga o le eleele e le fa'avaivaia i le taimi o le fa'agasologa e pei o le fausaga fa'apipi'i o le fa'agasologa o le fa'amafolafola pito i luga.A o vaivai le galuega, a o faasolosolo malie le faʻaitiitia o le mafiafia o le ufiufi, o le a faʻaalia ni pu fou i luga o le faʻapipiʻi, faʻamautinoa le faʻaauauina o le faʻatinoga.E le gata i lea, o le mafiafia o le paʻu pe a uma ona faʻafefeteina o loʻo i le va o le 120-150 microns.Pe a faatusatusa i le u'amea u'amea u'amea liner, o le pa'u manifinifi pa'u fa'alelei fa'aleleia atili le fe'avea'i o le vevela i le va o le u'amea ma le poloka fa'agogo.

Ia Iuni 2018, o le Zhengheng Power o le uluai fale gaosi afi poloka i Saina na faʻalauiloaina le faʻaogaina o le plasma masini faʻapipiʻi ma meafaigaluega mo faʻauʻu afi afi, ma faʻatūina se nofoaga faʻatekonolosi faʻapipiʻi plasma.

热喷涂

O le poloketi suʻesuʻega faʻasaienisi a le kamupani "Sauniuniga o vaega autu o le afi afi afi i totonu ma lona faʻamalosia Tekinolosi ma le faʻaaogaina" e taulaʻi i le suʻesuʻega faʻapitoa ma le faʻafouina o tekonolosi faʻapipiʻi e leai se mea ma lona atinaʻe faʻamalosia tekinolosi, ma manumalo ai i le faailoga muamua o le 2021 China Nonferrous. Fa'ailoga Fa'ailoga Fa'asaienisi ma Fa'atekonolosi Fa'atekonolosi.

成都正恒

O le Zhengheng Power ua maeʻa le atinaʻeina faʻapitoa o le linerless alumini alumini paʻu paʻu poloka, umi-ola afi afi tiso ma le paʻu liner ma isi oloa.Fa'agasologa fa'apa'u fa'atasi.

热喷涂产品

Oloa Fufulu vevela


Taimi meli: Sep-27-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: