ulu_bg3

tala fou

I le aso 23 o Oketopa, 2017, na taʻitaʻia ai e le Sui Peresetene Wang o le Palm Pearl Furniture Group le vaega faʻapitoa ma sili atu nai lo le 20 pisinisi pisinisi i le sapalai filifili i ChengduZhengheng MalosiCo., Ltd. e fesuiai ma aoao.

 

201711031137472852

 

 

Aisea na fa'atulaga ai e le tele o pule o meaafale se vaega e o i sepoloka afigaosimea?

Na aliali mai o le autu o lenei fesuiaiga o le "Lean Operation-Lean Management"!

Na asiasi muamua le pule o kamupani i le faleaoga o le gaosiga o poloka afi a Zhengheng Power.O le pulega i luga o le saite ma le faʻamatalaga o le gaosiga sa faia e Luo Hong, le ulu o le matagaluega o tagata faigaluega.

 

201711031138123899

 

(Asia e le aufaipisinisi le Lean Management Kanban ile nofoaga ole gaosiga a Zhengheng Power)

ChengduZhengheng MalosiCo., Ltd. na amata ona galulue faatasi ma FAW Toyota i le 2007 ma faafaigaluegaina ni tagata tomai faapitoa se toatolu i le gaosiga, tekinolosi, ma tagata faigaluega e i ai i le falegaosimea mo le lima tausaga.Talu mai le 2011, o le a auina atu tagata faigaluega pulega i vaega uma i Iapani mo aoaoga i vaega!I le maeʻa ai o le sili atu i le 10 tausaga o faʻataʻitaʻiga, o le auai atoatoa ma le faʻaauauina o le faʻatinoga ua faʻavaeina ai se faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le lean i le alamanuia i Sichuan.O le Zhengheng Power, a'o fa'aauauina pea le alualu i luma i le gaosiga o le pa'u, na ia fa'atautaia fo'i lauga fa'aletino ma fa'ata'ita'iga mo le tele o atina'e i Sichuan.

O le fefaʻasoaʻiga o galuega faʻaletonu na taʻitaʻia e Li Fengjun, le sui peresitene o le aufaigaluega pulega a Zhengheng Power.Li Fengjun sa galue i le Zhengheng Power mo le lata i le 20 tausaga.Na ia faʻaputuina le poto masani i le faʻatinoina o le gaosiga o le gaosiga ma le pulega o atinaʻe, ma sa fai ma sui o le Zhengheng Power mo le tele o taimi.Tuuina atu aʻoaʻoga faʻapitoa ma faʻasalalauga mo kamupani eseese.

201711031138314422

(Zhengheng Power Li Fengjun o lo'o fa'asoa atu le poto tau pulega fa'atasi ma pule fa'apisinisi)

I le taimi o le fefaʻatauaʻiga, na faʻaalia ai e Li Fengjun le talaʻaga ma mea taua o le faʻatinoga a le Zhengheng Power o le faʻaogaina o galuega, o taumafaiga faʻavae na faia e tagata faigaluega, ma le faʻatinoina o taunuuga o le faʻatinoina o le gaosiga o le gaosiga i sui o kamupani uma o loʻo i ai.I le taimi lava e tasi, o pule o kamupani uma sa i ai na faʻaalia le auala e faʻaleleia ai le gaosiga o le paʻu i totonu o le kamupani.

201711030214396232

(Ata a le vaega o Liu Fan, pule sili o Zhengheng Power, ma Pule Sili o pisinisi eseese)

O lenei fesuiaiga i luga o le "Lean Operation" na faʻaalia ai aloiafi i le va o pisinisi eseese e lua.O taʻitaʻi pisinisi na o mai i le Zhengheng Power na latou avatu le faʻafetai maualuga i le aʻoaʻoina ma le faʻataʻitaʻiga o le faʻalauiloaina a le Zhengheng Power o le faʻaogaina o le paʻu.


Taimi meli: Nov-18-2021

  • Muamua:
  • Sosoo ai: