ulu_bg3

tala fou

 

201701091134459995

 

I le avea ai o se masini faʻapolofesa poloka R & D gaosi oloa, Chengdu Zhengheng Power Co., Ltd. e tuʻuina atu le lata i le tasi miliona poloka paʻu mo le tele o gaosiga o taavale i le fale ma fafo i tausaga uma.I totonu o le nofoaga pisi gaosiga, o le saogalemu o le gaosiga o le faamuamua pito i luga!Zhengheng Co., Ltd. e tausisi i taimi uma i le mataupu faavae o le "tagata-faʻamuamua ma le saogalemu muamua", e gauai totoʻa i le gaosiga o le saogalemu ma ua tuuto atu i le fausiaina o se nofoaga gaosiga "zero faʻalavelave".

201701091149161067

 

E tusa ai ma le gaosiga o le saogalemu, o le Zhengheng Co., Ltd. o loʻo i ai se seti o le pulega lelei o le saogalemu ma le faʻaogaina o masini.Faʻamautinoa le saogalemu o le gaosiga e ala i se faasologa o faiga e pei o le saogalemu o aʻoaʻoga pe a ulufale tagata faigaluega i le galuega, puipuia o lamatiaga saogalemu i le gaosiga o gaioiga, aʻoaʻoga masani mo le saogalemu ma iloiloga o le saogalemu faaletausaga.

 

201701091159039687

O le saogalemu e mo le gaosiga, o le gaosiga e tatau ona saogalemu.I le nofoaga o gaosiga, Zhengheng Co., Ltd. faʻaauau pea ona faʻatinoina gaoioiga saogalemu e faʻaleleia atili ai le iloa o le saogalemu o tagata faigaluega, faʻaitiitia le lamatiaga o le gaosiga o le saogalemu ma faʻaumatia faʻalavelave le saogalemu.Faataitaiga:

1. Fa'atino a'oa'oga saogalemu ma a'oa'oga a'oa'oga Dojo ma a'oa'oga.

2. Fa'atulaga tagata faigaluega uma e sainia le tautinoga mo le saogalemu ina ia mafai e tagata faigaluega ta'ito'atasi ona iloa lelei lana matafaioi mo le saogalemu i le galuega.

 

201701091207387927

 

3. "O se tasi aso saogalemu tagata ofisa": tuʻu tagata faigaluega e avea ma supavaisa saogalemu mo le aso e tasi, taʻitaʻia tagata faigaluega o le 'au e alalaga faʻaupuga saogalemu i le fonotaga aʻo leʻi amataina le sifi, faia asiasiga i luga o le saogalemu o le laina gaosiga i le taimi fa'apitoa, lipoti vave so'o se fa'alavelave, ma e tatau i le supavaisa laina ona fa'atulagaina ni faiga talafeagai.Faatumu le kalena saogalemu pe a uma le galuega i le tiute.

4. Mo le siakiina faʻapitoa o le saogalemu o tagata faigaluega fou, e tatau i le supavaisa laina ona faia le siaki faʻapitoa o le saogalemu mo tagata faigaluega fou na faʻafaigaluegaina mo le itiiti ifo i le 15 aso i le lua itula muamua pe a uma sifi taitasi e tusa ai ma le saogalemu o le nofoaga. tulaga fa'ata'ita'i siaki, ma fa'amaumauina ma fa'atupu Fa'asagaga pe a mae'a le siaki fa'apitoa.

 

20170109120805261 201701091208051340

 

5. O masina taʻitasi, e tatau i le supavaisa o le sifi gaosiga ona faʻatulagaina tagata faigaluega o le sifi e auai i gaoioiga "KYT" (tulaga, vavalo ma aʻoaʻoga) e faʻaumatia ai lamatiaga saogalemu o le laina gaosiga.

6. Faia se iloiloga o le saogalemu i luga o le laina gaosiga i kuata taʻitasi e tusa ai ma le tulaga o le iloiloga o le saogalemu o le gaosiga, faʻatulagaina faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga ma faʻamaeʻaina le faʻasologa o mea e iloilo ai, ma faʻaleleia i latou e faʻaumatia ai lamatiaga saogalemu o le laina gaosiga.

O le saogalemu e le gata o se faʻamaoniga taua mo le gaosiga o le paʻu, ae o se matafaioi foi a Zhengheng Co., Ltd. Zhengheng o le a gauai atu i taimi uma i le saogalemu o le gaosiga, faia taumafaiga uma e faʻamautinoa ai le saogalemu o le gaosiga o le atinaʻe, faʻaauau pea ona faʻaleleia le tulaga o le pulega o le atinaʻe, ma faʻafeiloaʻi le atinaʻe e ausia sini eseese!


Taimi meli: Oke-27-2021

  • Muamua:
  • Sosoo ai: