ulu_bg3

tala fou

Zhengheng Co., Ltd. Vaega II "CNC Iron Army Growth Training Camp" faalauiloa aloaia

I le aso 4 o Mati, 2022, na amata aloaia ai le vaega lona lua a Zhengheng o le "CNC Iron Army Growth Training Camp".

Faʻamatala le uiga o le "CNC Iron Army" I le sauniga amata, Mr. Huang Yong, le faatonu o le fale gaosi oloa, na faʻamatalaina le uiga o le "CNC Iron Army" a Zhengheng.O le “CNC Iron Army” e iai sona sao taua e avea ma a'oa'oga a le kamupani i totonu ma fa'asao alagaoa taleni.

O le vaega lona lua o le "CNC Iron Army" i lenei tausaga na lisiina ai foi le tele o tausaga o le 90s ma le post-00s e avea ma sini autu o aoaoga.I le lumanaʻi, o nei malosiaga fou o le a avea foi ma malosiaga autu a le kamupani.

黄总讲话

Fa'asoa fa'amoemoega a le kamupani mo le "CNC Iron Army"

Mulimuli ane, o Luo Hong, o le ulu o le Administrative Personnel Section, faʻasoa faʻamoemoega a le kamupani mo le "CNC Iron Army", ma faʻaalia le talaaga ma le faʻamoemoe, gaioiga faʻatulagaina, sini faʻamoemoeina ma matafaioi a le "CNC Iron Army" i auiliiliga.

罗红课长讲话

Faasoa le fuafuaga taleni a le matagaluega o gaosiga mo le isi tolu tausaga

O le manaʻoga mo taleni i le lumanaʻi o loʻo faʻatupulaʻia, ma o le utiuti o punaoa i le lumanaʻi maketi o le a le toe avea ma tupe faavae, ae o taleni sili ona lelei.

I lea tulaga, na iloiloina ai e Mr. Lei Zhichuan mai le Manufacturing Department le tulaga o le tauvaga maketi o taleni i le taimi nei ma faiga i le lumanaʻi i tekinolosi, tomai, ma pulega, ma faʻamatalaina sini o aʻoaʻoga, fuafuaga faʻaleaʻoaʻoga ma auala aʻoaʻoga mo taleni faaleoleo a le Manufacturing Department i le isi tolu tausaga.

雷治川部长讲话

Uunaia tamaiti aoga e aoao

Mulimuli ane, Mr. Yang Linhai, Pule Pule Sili, na faaiʻuina o le atinaʻeina o se atinaʻe e le mafai ona tuʻueseeseina mai augatupulaga o taleni.O le post-90s ma le post-00s, e avea ma mea fou aʻoaʻoga, tuʻi toto fou i totonu o le kamupani ma o le a avea foi ma malosiaga autu o le kamupani i le lumanaʻi.

Uunaia ma uunaia le autalavou fou ia maua le agaga o le suesue ma le filiga, lototele e faataitai, ma galue malosi.Faamoemoe o le "Iron Army" uma e galulue faatasi e fausia se taeao lelei!

杨总讲话

Faailoga mo "Faufautua Lelei" ma "Aufaigaluega Lelei"

I lalo o le molimau masani a tagata Zhengheng, o Mr. Liu Fan, le taʻitaʻifono o le komiti, na tuʻuina atu faʻailoga i faiaoga na galulue malosi mo le vaega muamua o le "CNC Iron Army" i le 2021, faʻapea foʻi ma tamaiti aʻoga na suʻesuʻe malosi i totonu. le vaega muamua.

颁奖合影2

O le "CNC Iron Army Growth Training Camp" na faalauiloa aloaia.Ou te faʻamoemoe o le a faia e le "CNC Iron Army" taumafaiga faifai pea, faʻaauau pea le alualu i luma, ma tuputupu aʻe i fetu susulu i Zhengheng!


Taimi meli: Mati-09-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: