ulu_bg3

tala fou

Fonotaga mo tagata faigaluega fou a le Zhengheng Power

I le aso 21-22 o Iulai, na faia ai e Zhengheng Power se fonotaga faʻasalalauga mo tagata faigaluega fou!O sui o taʻitaʻi o le Zhengheng Power, taʻitaʻi ma faiaoga o aʻoga eseese, ma le 192 tagata faigaluega fou na auai i le fonotaga faʻasalalauga.I le avea ai ma sui o Zhengheng Power, Mr. Huang Yong, le pule o le falegaosimea a Zhengheng, na faʻafeiloaia le taunuu mai o taʻitaʻi o aʻoga uma, ma faʻaalia lona fiafia i paʻaga fou, ona faʻaalia lea o le talafaasolopito o le atinaʻeina o le kamupani!

黄总讲话

O le pule aoga Li o le Sichuan Boiler Advanced Technical School na fofogaina se lauga e fai ma sui o le aoga, ma moomooga mo tamaiti aoga uma ia manuia, saogalemu ma tauia galuega faataitai.

川锅李校长致辞 (2)

Wen, Sui Peresetene o le Sichuan Modern Intelligent Manufacturing College ma Miss Zhong, Sui o le Komiti a le Youth League Committee o le Sichuan Mechatronics College, e leʻi i ai i le vaaiga, na feiloai ma tamaiti aʻoga i le aʻoaʻoga i foliga o vitio.

现代智能学院温副院长 机电学院钟老师

I le taimi o aʻoaʻoga, o le mana o le faia o se faʻataʻitaʻiga, na latou tulaga ese i le au fou ma manumalo i faʻailoga autasi mai a latou paaga taʻitaʻi.O le au faigaluega e toafa o He Kaixu, Yang Rui, Xie Zhibin ma Wu Liyi na manumalo i le Faailoga o le Autalavou Matagofie na tauaaoina tusipasi o le mamalu e le Pule aoga Li ma le Minisita Lei Zhichuan o le Sichuan Boiler Advanced Technical School.

优秀新人奖 优秀新人颁奖 (3)

O lenei fonotaga aʻoaʻoga ua faʻalolotoina le loloto o le galulue faʻatasi i le va o aʻoga ma atinaʻe, o le tuʻufaʻatasia o le gaosiga ma le aʻoaʻoga, manatu fou, ma le faʻaauau pea, ina ia faʻalauteleina se tulaga manumalo-manumalo mo aʻoga ma pisinisi.Ou te faʻamoemoe e mafai e tamaiti aʻoga ona i ai i Zhengheng i lenei taumafanafana "O le mea e te maua o le mea e te manaʻo ai, o le mea e te manaʻo ai o le mea e te manaʻo ai, o le mea e te faia o se ala lamolemole"!


Taimi meli: Iul-28-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: