ulu_bg3

tala fou

Chengdu Zhengheng Power Co., Ltd. o se fa'apolofesa R & D fa'atau oloa afi afi poloka.TPS faiga pulega o loʻo faʻaaogaina i le puleaina o gaosiga i aso taitasi.TPS o le tuʻufaʻatasia o mataitusi amata o le faiga o le gaosiga o Toyota, o lona uiga o le "Toyota production mode".Ua faailoa mai e Zhengheng le TPS i le faagasologa atoa o le mamanu o oloa, gaosiga ma le faatauina atu talu mai le 2004.

I le pulega o le TPS, o loʻo i ai se meafaigaluega e taʻua o le "Creative Kung Fu", o le faʻaleleia lea o galuega i aso uma ina ia maua ai le lelei o galuega.O lenei faʻataʻitaʻiga ua ulu i totonu o loto o tagata faigaluega i tulaga uma.

201612020500236822

E tele ni fa'aleleia lelei ua fa'aalia i totonu o le kamupani.O loʻo taua i lalo se faʻaleleia atili na faia e Huang Ping, inisinia o Zhengheng Co., Ltd., e uiga i se faʻaopoopoga faʻaopoopo lagolago tulaga faʻaaogaina mo mea faʻainisinia e pei o poloka afi afi i le faagasologa o gaioiga, faʻaopoopo i luga o le tulaga autu.Mo nisi o mea faʻainisinia, ona o le faʻatapulaʻaina o foliga poʻo le tele ma isi mea, o le faʻatulagaina o oloa faʻatasi ai ma manatu faʻapitoa e tolu ma le tasi itu o le a taʻitaʻia ai le faʻafefeteina ma le faʻaogaina o oloa, lea e le talafeagai i le gaosiga lelei.O le mea lea, i le mamanu faʻapipiʻi, i le faʻaopoopoga i le tulaga autu (luga), e tatau ona faʻaopoopoina le lagolago lagolago tutusa i vaega e faigofie ona aʻafia ai le suiga o le tulaga lelei o oloa i le faiga o le tipiina e aloese ai mai faʻalavelave ma ausia le faʻamoemoe o le. fa'aleleia le lelei o le gaosiga o oloa.

201612020500482220 201612020500487204

I Zhengheng Co., Ltd., o loʻo i ai pea le tele o faʻaleleia lelei.O taumafaiga ma faʻaauau pea le faʻaleleia o tagata faigaluega a Zhengheng e mafai ai e Zhengheng ona tautua tagata faʻatau uma i le gaosiga lelei ma le tuʻuina atu ma le maualuga o le afi afi poloka poloka.


Taimi meli: Oke-22-2021

  • Muamua:
  • Sosoo ai: